Onze bed & breakfast is gevestigd in ons tuinhuis en beschikt over een appartement en een studio elk met een eigen ingang, privé tuinterras, een sfeervolle woonkamer met zithoek of een zit/slaapkamer. Beide ruimtes hebben hun eigen badkamer met douche en toilet.

Appartement

Boeken en tijdschriften, flatscreen kleuren tv, sofa, makkelijke stoelen, radio, eettafel met stoelen, keuken met koelkast, gaspitten, koffiezetapparatuur, serviesgoed, gratis Wifi.

In de hoek van de woonkamer is een trap naar de overloop op de 1e  verdieping. Aan de ene kant van de overloop is een  grote slaapkamer met schemerlampen, stoeltjes, radio en 3 bedden. Twee 1-persoonsbedden en een kingsize bed voor 2 personen. Aan de andere kant van de overloop ligt de badkamer met wastafel. Het appartement kan door maximaal 4 personen worden bezet.

Studio

in de zit/slaapkamer een eettafel met stoelen, een zitbank, comfortabel bed, radio, flatscreen kleuren tv, schemerlampen, keukenhoek, koelkastje, kookgelegenheid met 2 gaspitten en separaat een badkamer met wastafel, douche en toilet. 

Het privĂ© tuinterras dat op het zuiden is gelegen is uitgerust met verstelbare tuinstoelen, een tafel, een hangmat  en een parasol. Ook is er indien gewenst een barbecue beschikbaar. De studio kan door maximaal 2 personen worden bezet.